Τρόπος δημιουργίας, ενεργοποίησης και διαγραφής POS

θέματα

1. Πώς να δημιουργήσετε νέο POS

Στο back office μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο POS στην ενότητα 'POS devices'.

δημιουργήσετε νέο POS

Στη φόρμα 'Δημιουργία POS' εισάγετε το Όνομα στο πεδίο και επιλέξτε το Κατάστημα όπου θα λειτουργήσει. Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί 'Αποθήκευση'.

φόρμα 'Δημιουργία POS' εισάγετε

2. Πώς να ενεργοποιήσετε το POS

Αφού δημιουργήσετε ένα νέο POS στο back office, θα εμφανιστεί στη λίστα της συσκευής POS, με την κατάσταση 'Μη Ενεργοποιημένο'.

λίστα της συσκευής POS

Για να την ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να συνδεθείτε στο νέο σας POS στην κινητή συσκευή σας με το E-mail και τον κωδικό πρόσβασης του κατόχου του καταστήματος. Μετά από αυτό ο ιδιοκτήτης μπορεί να αλλάξει το λογαριασμό χρήστη σε διαφορετικό υπάλληλο.

συνδεθείτε στο νέο σας POS στην κινητή συσκευή

Στη συνέχεια, στο back office σας, το νέο POS θα αλλάξει την κατάστασή του σε Ενεργοποιημένη.

POS θα αλλάξει την κατάστασή του σε Ενεργοποιημένη

3. Πώς να διαγράψετε το POS

Σημαντικό! Αν θέλετε να διαγράψετε το POS σας από το back office: κλείστε όλες τις ανοιχτές παραγγελίες και κλείστε την βάρδια στο POS σας στην κινητή συσκευή.
Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα αρχεία πώλησης που πραγματοποιήθηκαν στην κινητή συσκευή έχουν συγχρονιστεί με το back office. Για να το κάνετε αυτό, στο back office, ανοίξτε τη λίστα 'αποδείξεις' και ελέγξτε τις αποδείξεις σας. Κάντε κλικ στην απόδειξη και αφού ανοίξει στα δεξιά ελέγξτε το όνομα POS.  Εάν έχετε αποδείξεις που λείπουν, συνδέστε την κινητή συσκευή σας στο διαδίκτυο και όλα τα δεδομένα από το POS θα συγχρονιστούν με το back office.

ανοίξτε τη λίστα αποδείξεις

Για να διαγράψετε το POS εντοπίστε το στη λίστα 'POS devices', πληκτρολογήστε το για επεξεργασία και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Επεξεργασία POS

Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαιώστε τις προθέσεις σας κάνοντας κλικ στο κουμπί 'OK'.

Διαγραφή επιβεβαίωσης POS

Αφού διαγράψετε το POS στο back office, θα έχετε ακόμα όλες τις αποδείξεις που δημιουργήθηκαν σε αυτό το POS, αν είχαν συγχρονισθεί πριν τη διαγραφή. Ωστόσο, αυτό το POS θα απενεργοποιηθεί στη συσκευή.

Δείτε επίσης:

Ρύθμιση του καταστήματός σας στο Loyverse Back Office

Πώς να αλλάξετε το λογαριασμό σε διαφορετικό υπάλληλο