Cum se șterge contul Loyverse

Subiecte

Proprietarul poate șterge contul Loyverse din Back Office în setările contului.

Pentru a accesa setările contului, faceți clic pe butonul „Cont” din meniul principal al Back Office-ului.

clic pe butonul „Cont”

Faceți clic pe butonul „Șterge” din rândul „Șterge contul”.

clic pe butonul „Șterge”

Introduceți parola proprietarului din contul Loyverse și faceți clic pe „Continuă”.

Introduceți parola

Loyverse vă va adresa un mic chestionar pentru a înțelege motivul ștergerii.

motivul ștergerii

Confirmați ștergerea în caseta de selectare și faceți clic pe butonul „Șterge contul”.

butonul „Șterge contul”


Notă: Ștergerea contului va elimina definitiv toate datele despre vânzări, setările contului și toate entitățile, cum ar fi articolele, reducerile, taxele, clienții etc. Dacă doriți să păstrați aceste informații, exportați datele înainte de a șterge contul.

Ștergerea contului vă va dezabona, de asemenea, de la toate serviciile plătite și buletinele informative prin e-mail.

 

Vedeți și:

Cum se Gestionează Setările Contului în Back Office