Sincronizarea bonurilor deschise

 

Înainte: opțiunea "Utilizați bonuri deschise" trebuie activată în Back Office (consultați configurarea bonului deschis).

Adăugați un element în lista bonului. Atingeți butonul "Salvați" pentru a salva bonul deschis.

Introduceți un nume pe bonul dvs. Și apăsați butonul "OK".

Introduceți un nume pe bonul dvs. Și apăsați butonul "OK".

 

Lista bonurilor deschise poate fi văzută pe orice dispozitiv POS din cadrul aceluiași magazin și poate fi schimbată sau închisă.

Deschide bonul care a fost salvat anterior.

Dacă este necesar, puteţi adăuga elemente la bon.

Faceţi clic pe încărcare pentru a finaliza vânzarea.