Bonuri deschise

Subiecte

Bonurile deschise vă permit să creați, să editați și să salvați o comandă înainte de a finaliza o vânzare. Această caracteristică este de obicei folosită în cafenele și restaurante, unde comanda și plata pot fi separate pentru o perioadă lungă de timp.

Bonurile deschise vă ajută să lucrați simultan cu câteva comenzi, să le editați și să le închideți în timpul plății.

Setări

În Back Office, accesați meniul „Setări”, secțiunea Funcții și activați modul „Bonuri deschise”. Nu uitați să salvați modificările.

modul 'Bonuri deschise'

Crearea Bonului Deschis

După ce ați format o un bon în fereastra de vânzare a aplicației, faceți clic pe butonul „Salvează".

butonul 'Salveazâ'

În fereastra deschisă, puteți edita numele bonului (acesta va fi generat automat cu referire la ora curentă) și puteți adăuga un comentariu la acesta. Faceți clic pe butonul „Salvează” pentru a salva bonul.

puteți edita chitanța

Dacă aveți activată funcționalitatea de bon predefinit, trebuie să selectați unul din lista de bonuri predefinite.

După aceea, coloana cu bonul devine liberă și puteți lucra cu alți clienți.

Căutare și Editare

Pentru a edita sau a închide bonul deschis, faceți clic pe butonul "Bonuri deschise".

butonul 'Bonuri deschise'

În acest meniu veți găsi lista de bonuri deschise, care pot fi sortate după nume, ultimul timp de modificare, suma și numărul de angajați care au deschis bonul. Dacă lista de bonuri este foarte lungă, utilizați bara de căutare.

lista de bonuri deschise

Pentru a edita sau a închide bonul, găsiți-l în listă și faceți clic pe acesta. Efectuați pașii necesari și faceți clic pe "Salvați" sau "Plată".

Dacă trebuie să editați numele bonului sau comentariul atașat acestuia, apăsați pe linia "Editează bonul" din meniul cu trei puncte.

linia 'Editează bonul'

Atribuire și Eliminare

Angajații, cu funcția "Gestionează toate bonurile deschise" activată, își pot transfera bonurile unul altuia.

În lista de bonuri deschise, verificați bonurile necesare și atingeți pictograma din colțul din dreapta sus al ecranului.

alege biletul

Prin căutare, alegeți angajatul și faceți clic pe butonul „Transfer”.

clic pe 'Transfer'

Pentru a elimina bonul, selectați-l și faceți clic pe pictograma coș de gunoi.

pictograma coș de gunoi

Dacă doriți să interziceți casierilor dvs. ștergerea bonurilor deschise salvate sau ștergerea articolelor din acestea, le puteți restricționa drepturile de acces. Pentru aceasta, accesați meniul „Drepturi de acces” din Back Office și deschideți grupul de utilizatori „Casier” pentru editare. Deselectați opțiunea „Anulează articole salvate în bonurile deschise”.

Drepturi de acces

Nu uitaţi să salvaţi modificările.

 

Vezi si:

Sincronizarea bonurilor deschise